rkWestland > Federatie > Voor iedereen > Mens in Beeld > In memoriam > Kwartaal 2 - 2015 > Hubertus Arnoldus Hendrikus van der Voort

Hubertus Arnoldus Hendrikus van der Voort

Geboren: 04 april 1949
Overleden: 08 april 2015
Plaats: Honselersdijk

In dierbare herinnering

Sympathiek mens, bescheiden, nieuwsgierig, nauwgezet en bevlogen, vergevingsgezind. Dat zijn zo wat eigenschappen die hem goed passen. Hij maakte gemakkelijk contact en kon slecht tegen ruzie. Bert en Nel hadden 24 jaar een tuin aan de Mariëndijk die ze in 2006 verkochten. Hij was er trots op dat het altijd dezelfde mensen waren die zijn producten kochten, omdat ze dan wisten dat ze goede kwaliteit kregen.  

Gelukkig hield Bert nog een kleine kas over achter het huis, zodat hij zijn werk nu als hobby kon voortzetten. Maar nu kreeg hij ook meer tijd om uitstapjes te maken en op vakantie met Nel te gaan.

Wat geloven betreft ging het hem er niet zozeer om wat je zei te geloven, maar vooral om hoe je leeft en wat je doet. Voor Nel is hij een fantastische man geweest en zij moet nu verder met zijn wens: “Maak er wat van en probeer er een beetje van te genieten.” Mag haar dat gegeven zijn en Bert zal haar daar zeker toe blijven inspireren.

Bert, dank voor alles en à Dieu!

Marie-Térèse van der Loo

Terug naar voorgaande pagina
Het is aardig om belangrijk te zijn, het is belangrijker om aardig te zijn.