Cornelis Petrus Maria Bom

Geboren: 09 februari 1945
Overleden: 25 april 2015
Plaats: Wateringen

In dankbare herinnering

Op 30 april hebben we afscheid genomen van Kees Bom. Hij was gehuwd met Ria Bom-van Alphen en samen de trotse ouders van twee zonen: Paul en Walter. En heel gelukkig met hun schoondochters en de kleinkinderen!

Kees hield niet van ‘poppenkast’. ‘Doe maar gewoon’ was zijn motto. Hij was kassenbouwer en het gezin was enthousiast over zijn kookkunst. Doordat hij ‘eigen baas’ werd en klaar wilde staan voor zijn klanten, waren er geen lange vakanties meer. Maar de weekendjes weg en die prachtige campertocht door Amerika zijn voor het gezin onvergetelijk. Toen het met de eigen zaak gedaan was, leefde Kees zich uit in het kluswerk voor de huizen van zijn zoons. Ria en de kinderen kunnen dankbaar terugkijken op een prachtig leven samen.

Kees twijfelde tot het laatst over God, de kerk en of er nog wat zou zijn hierna… Toch wilde hij graag vanuit de kerk begraven worden. Diep in je hart leeft er vaak meer dan je verwoorden kan. De dood voelt aan als een afscheid, maar de liefde van en voor zijn familie en de mensen om hem heen, blijft voortleven in de harten van wie hem dierbaar waren. Beste Kees, à Dieu.

Marie-Thérèse van de Loo, p.w.

Terug naar voorgaande pagina
Steun onze WJD jongeren, koop een WJD kaars voor € 5,00. Bestel via wjd2016@rkwestland.nl