rkWestland > Federatie > Voor iedereen > Mens in Beeld > In memoriam > Kwartaal 2 - 2015 > Adrianus Wilhelmus Gerardus van Ettinger

Adrianus Wilhelmus Gerardus van Ettinger

Geboren: 22 september 1932
Overleden: 22 juni 2015
Plaats: ’s Gravenzande

In dierbare herinnering

Na een veelzijdig en gelukkig leven is op dinsdagmorgen 22 juni in alle vroegte Adrianus Wilhelmus Gerardus van Ettinger op 82-jarige leeftijd overleden. Aad is als oudste in een gezin van 7 kinderen geboren in Schiedam. Toen hij 20 jaar was ontmoette hij Tilly Diepstraten en trouwde met haar. Samen kregen zij 3 kinderen. Van hen kregen zij 8 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen. Aad had weinig rust in zijn lijf, zo heeft hij vele banen gehad en daardoor ook vele woon-plaatsen. In 1971 is hij voorgoed in ’s-Gravenzande komen wonen en als technicus gaan werken bij de Gefra. Dat kwam ons goed van pas, zo heeft hij als vrijwilliger vele liturgieboekjes gedrukt voor onze parochie. Hij hield van de nieuwste technische snufjes en van mooie auto’s. Als hobbyfotograaf was hij lid van de fotoclub en had een eigen donkere kamer. Tilly overleed 8 jaar geleden en dit viel hem zwaar en gaf veel verdriet.

Toen de eerste tekenen van Alzheimer zich openbaarden en het thuis niet meer ging, heeft Aad eerst in ‘Sonnevanck’ gewoond en het laatste jaar  in ‘De Kreek’ waar hij liefdevol werd verzorgd. Daar is hij in het bijzijn van zijn kinderen overleden. Na een mooie afscheidsviering, voorgegaan door pastor Hans Smulders, is hij begraven op de algemene begraafplaats ‘Beukenhage’.

Moge wij geloven dat Aad de liefde van God nu mag ervaren.

Ineke Hartman – Brabander

Terug naar voorgaande pagina
Discussiëren is kennis uitwisselen, ruziemaken is onwetendheid uitwisselen.