rkWestland > Federatie > Nieuws > Steun onze jongeren die naar de WJD gaan

Steun onze jongeren die naar de WJD gaan

7 mrt 2016 - Algemeen federatie nieuws De Lier ’s-Gravenzande Hoek van Holland / Heenweg Honselersdijk Kwintsheul Maasdijk Monster Naaldwijk Poeldijk Wateringen (doper) Wateringen (joseph)

Ook vanuit het Westland zullen jongeren deelnemen aan de Wereldjongerendagen die in juli van dit jaar in Krakau (Polen) zal plaatsvinden. Met het thema Let’s Go, Weg van barmhartigheid gaan jongeren vanuit de bisdommen Rotterdam en Breda op pad. De route verloopt via Echternach in Luxemburg naar Marburg en Eichstätt in Duitsland. Daarna gaat de reis door via Praag naar Krakau.
De prijs van deze 17-daagse reis bedraagt € 695,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief het vervoer, overnachtingen, maaltijden en entreeprijzen. Vanuit het pastoraal team gaat pastor Straathof mee, maar ook onze stagiair Eli Stok, priesterstudent in ons bisdom, begeleidt onze jongeren.

De Westlandse jongeren die aan de Wereldjongerendagen deelnemen zullen vanuit de parochiefederatie en de Westlandse Bedevaarten een financiële tegemoetkoming in de reissom ontvangen. Daarnaast gaan de jongeren zelf ook nog sponsoracties op touw zetten om zo de kosten nog verder te drukken. Binnenkort leest u daar meer over op de website en in de parochiebladen.

Ook u kunt de jongeren helpen door de aanschaf van een speciale WJD-kaars. Voor slechts € 5,00 heeft u zo’n prachtige kaars in huis. En als de jongeren onderweg zijn, kunt u thuis de kaars branden, in verbondenheid met onze Westlandse jongeren! Let’s Go en koop die kaars! (bestelling mogelijk tot en met 2 juli 2016).

Print dit nieuwsartikel Terug naar voorgaande pagina
Steun onze WJD jongeren, koop een WJD kaars voor € 5,00. Bestel via wjd2016@rkwestland.nl